TEXTIELco VAN HAINING LINYA, .LTD

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD certificaten
China HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD certificaten
Dankt hefboom voor steun me om mijn markt te vergroten en altijd nieuwe ontwerpgoederen aan te bieden voor het kiezen van mijn klanten. koester zo en pround om uw partner te zijn.

—— John Smith

Dank u-hefboom, worden uw producten ingestemd met door mijn klanten, zodat stabiele kwaliteit, mooi ontwerp, en de snelle levering, dank voor bericht ons de juiste het kopen tijd, het is nuttig aan contol onze kosten.

—— Andrew Gallardo

HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD

1 2 3 4
HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : LINYA
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3000000-10000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%

LINYA-de TEXTIEL is een groepsbedrijf in zhejiang, China, die zich in stoffen voor bank, gordijn, matras en muur specialiseren; hardware, hulpmiddelen, binnenlandse decoratieve enz. vervaardigen wij het spinnen, het weven doek en bezitten 15 textureringsmachines, 20 bundelende machines, 60 grid-connected machines, 300 lucht straalweefgetouwen, 520 weefgetouwen van de waterstraal, 22 rapiermachines, 4 het eindigen samenstellingsmachines, en 12 gebeëindigde machines van de stoffeninspectie met een automatische verpakkende lijn.

 

Gekwalificeerd QC team & garenontwikkelingsteam & het ontwikkelingsteam van het stoffenontwerp

 

Hoogste kaderfuncties, onderzoek en ontwikkelings het personeel werkt onophoudelijk aan het constante verwijden van geleverde materialen, het nieuwe desgining, kwaliteitsstal en materiaalwaaier die voor marktverzoeken krijgen.
Hun strategisch doel is aan beduidend het aanbieden van concurrerende prijs met hoge productkwaliteit bleef.

 

Strikt kwaliteitscontrole voor waarborg de ontwikkeling van onze partners wereldwijd

 

Ons Bedrijf investeert Grote Fonds en Hersenen aan Onderzoekproducten om de Vraag van de Markt te passen. Het Onderzoeksteam op hoog niveau, de Geavanceerde Apparaten en de Goede Wetenschappelijke Atmosfeer verzekeren de Stabiele en Betrouwbare Kwaliteit, zijn het grootste deel van Onze Producten met de Vereisten van BEREIK, SGS, Fr, ISO enz. in overeenstemming Onze goederen voerden nu naar Europa, Zuidamerikaans Amerika uit, het Midden-Oosten, Afrika, omvat Rusland enz. en ook onze binnenlandse markt.

 

Bedrijfswaaier van onze klanten

 

 

Onze klanten zijn beroemde fabrikanten van bank, bed, matras, meubilair, gordijn, nemen de decoratieve waaier van verschillende landen en de meesten van hen briljante marketshare, sommige groothandelaars, verdelers, importeurs die porties van stof het leveren, hardware, machines enz. aan hun lokale klanten aanbieden.

 

Georiënteerde talenten, Technologie die, Kwaliteitsborging, Globale Verplichting leiden

  

 

Georiënteerde de talenten, Technologie die, Kwaliteitsborging, Globale Verplichting“ is ons principe leiden. Met veel toewijding, zijn de Optimale batterijen klaar de eisen van cliënten volledig om te begrijpen en volledige oplossingen van voedingen voor onze waardevolle cliënten uit te werken. Wij pogen een langdurig en win-win vennootschap met onze klanten wereldwijd te bouwen.

Contactgegevens
HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD

Contactpersoon: Jack

Tel.: +8613586310064

Direct Stuur uw aanvraag naar ons