HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • CHINA HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD Bedrijfsprofiel
  • CHINA HAINING LINYA TEXTILE CO,.LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: LINYA
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 3000000-10000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: whole world
Inleiding

LINYA-de TEXTIEL is een groepsbedrijf in zhejiang, China, die zich in stoffen voor bank, gordijn, matras en muur specialiseren; hardware, hulpmiddelen, binnenlandse decoratieve enz. vervaardigen wij het spinnen, het weven doek en bezitten 15 textureringsmachines, 20 bundelende machines, 60 grid-connected machines, 300 lucht straalweefgetouwen, 520 weefgetouwen van de waterstraal, 22 rapiermachines, 4 het eindigen samenstellingsmachines, en 12 gebeëindigde machines van de stoffeninspectie met een automatische verpakkende lijn.

 

Gekwalificeerd QC team & garenontwikkelingsteam & het ontwikkelingsteam van het stoffenontwerp

 

Hoogste kaderfuncties, onderzoek en ontwikkelings het personeel werkt onophoudelijk aan het constante verwijden van geleverde materialen, het nieuwe desgining, kwaliteitsstal en materiaalwaaier die voor marktverzoeken krijgen.
Hun strategisch doel is aan beduidend het aanbieden van concurrerende prijs met hoge productkwaliteit bleef.

 

Strikt kwaliteitscontrole voor waarborg de ontwikkeling van onze partners wereldwijd

 

Ons Bedrijf investeert Grote Fonds en Hersenen aan Onderzoekproducten om de Vraag van de Markt te passen. Het Onderzoeksteam op hoog niveau, de Geavanceerde Apparaten en de Goede Wetenschappelijke Atmosfeer verzekeren de Stabiele en Betrouwbare Kwaliteit, zijn het grootste deel van Onze Producten met de Vereisten van BEREIK, SGS, Fr, ISO enz. in overeenstemming Onze goederen voerden nu naar Europa, Zuidamerikaans Amerika uit, het Midden-Oosten, Afrika, omvat Rusland enz. en ook onze binnenlandse markt.

 

Bedrijfswaaier van onze klanten

 

 

Onze klanten zijn beroemde fabrikanten van bank, bed, matras, meubilair, gordijn, nemen de decoratieve waaier van verschillende landen en de meesten van hen briljante marketshare, sommige groothandelaars, verdelers, importeurs die porties van stof het leveren, hardware, machines enz. aan hun lokale klanten aanbieden.

 

Georiënteerde talenten, Technologie die, Kwaliteitsborging, Globale Verplichting leiden

  

 

Georiënteerde de talenten, Technologie die, Kwaliteitsborging, Globale Verplichting“ is ons principe leiden. Met veel toewijding, zijn de Optimale batterijen klaar de eisen van cliënten volledig om te begrijpen en volledige oplossingen van voedingen voor onze waardevolle cliënten uit te werken. Wij pogen een langdurig en win-win vennootschap met onze klanten wereldwijd te bouwen.

Geschiedenis

2015- De Linyatextiel is gevestigd, is de hoofdmarkt aan onze binnenlandse markt.

 

2016-wij concentreren ons bij de ontwikkeling en het onderzoek voor onze hoofdproducten van bankstof, is overzee markt geopend, hebben wij met sommige beroemde bankfabrieken in Amerika, het Midden-Oosten werken.

 

2017-wij hebben ons productielijnen, gezet reusachtig energe en fonds bij de kwaliteitscontrole, onderzoek van producten nieuwe stijl, kostencontrole uitbreiden.

 

 

2018-wij hebben markten in Shanghai, Duitse guangzhou bijwonen,

 

2019-Breid ons producten gamma, naast onze bank, matrasstof uit, bieden wij de kettingsdienst van aangepaste goederen voor onze klanten aan

 

2021-Nu verkopen wij onze producten over de hele wereld, en wij zullen concentreren ons op het pogen een briljante furture met onze arbeiders en onze partners te krijgen.

 

 

 

 

Dienst

Onze textielnadruk van Linya op de producten van uitstekende kwaliteit voor soorten stof voor bank, matras, gordijn, muur, kleren, schoenen enz. de hardware en de delen, de hulpmiddelen, de machines voor furnitures en decoratie ...... met goed uitgeruste testende faciliteiten en sterke technische kracht, de doelstellingen op brede waaier, goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in bank, zak, huistextiel, stoffering en andere industrieën, worden hoofdzakelijk wordwidely uitgevoerd naar Europese en Amerikaanse landen, Midden-Oosten, Afrika enz. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren!

     

 

 

Ons Team

1. Wij hebben ons eigen garenontwikkelingsteam en het ontwikkelingsteam van het stoffenontwerp, wordt Onze nieuwe producten gelanceerd elk kwart.

 

2. Wij hebben professioneel QC team, laboratoria, en alle stoffen zullen naar klanten worden verzonden na het overgaan van de test.

 

3. Het professionele verkoopteam zal onze klanten helpen allerlei probleem om te kopen, de invoer, het verkopen, onthaal van goederen het technische vragen oplossen enz. om ons te contacteren wanneer u nodig hebt.